Eseménynaptár
« < Július 2019 > »
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Futó partnert keresek
Nincs esemény
Események
Nincs esemény
2019. július 18., csütörtök

Frigyes napja van

Milyen legyen a városligeti futópálya?

Az egyesületünk első évében az volt a cél, hogy megismertessük magunkat és legyen tömegbázisunk. Ezt a vállalást sikerrel teljesítettük. Több százan csatlakoztak már a Facebook csoporthoz, sokan vettek már részt valamelyik zseblámpás futáson, számos aktív tagunk van. Ne feledjük azonban, hogy ez csak az eleje egy hosszú út.nak Örömmel jelenthetem: vége a téli szünetnek, 2011-ben sem leszünk tétlenek, munkára!

A városligeti futás szerelmesei joggal várják el az Ligetkör egyesülettől, hogy idén már olyan eredményekről is be tudjunk számolni, amik szemmelláthatóan javítják a futás feltételeit a Városligetben. A tagság ennek érdekében azt a feladatot adta az elnöknek, hogy találjon kapcsolatot a döntéshozókkal, és érje el az érdekeink képviseletét.

A XIV. kerületi önkormányzat képviselő testületében Rátonyi Flóra a Városliget választott képviselője. Magától értetődő volt, hogy hozzá forduljunk. A kapcsolatfelvétel eredményes volt, és a képviselővel folytatott beszélgetés reményt kelthet. Ennek során ugyanis kiderült, hogy a Fővárosnál már készülnek a tervei a városligeti futópályának. Talán ehhez már az egyesület által keltett zaj is hozzájárult. Információink szerint most még lehetőségünk van a fejlesztés irányának befolyásolására. Ezért Rátonyi Flóra képviselővel abban állapodtunk meg, hogy a Ligetkör egyesület vállalja a tagságon és a pártolókon keresztül a városligeti futók elvárásainak az összegyűjtését, ebből egy összefoglalót készítünk, amit a képviselő továbbít a Főváros illetékeseihez. Ilyen módon a végső tervekbe beépülhetnek a mi meglátásaink is.

A labda tehát a mi térfelünkön pattog! Kérek mindenkit, akinek vágya, ötlete, konkrét elvárása van a városligeti futópályával kapcsolatban, mielőbb juttassa el azt hozzánk. Megtehető ez emailben, a cikkhez való hozzászólásban vagy a Facebook csoport fórumán keresztül. Vitassuk tehát meg, mi a fontosabb: a közvilágítás fejlesztése vagy egy kijelölt futó ösvény? Öltöző és ruhatár biztosítása a sportolóknak vagy a kutyafuttató terület elválasztása a futóktól? Az ivókutak rendszeres karbantartása vagy a futóknak szóló tájékoztató táblák kihelyezése? A határidő 2011. március 4., vagyis a következő zseblámpás futás időpontja. Hajrá Ligetkör!

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

BejelentkezésSzavazás
Ön támogatja, hogy bővítsék a közvilágítást a Városligetben?
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés